Nederlands Duits
Reserveren
 • header.jpg
 • maxresdefault.jpg
 • fotolanmar2.JPG
 • spotimg-3-8161-1024x768.jpg
 • 4Camping Lan en Mar betekent land en meer.JPG
 • 20150803_172054.jpg
 • 2Bootverhuur bij de camping polyvalk en motorboot.JPG
 • 1Watersportcamping in Friesland.JPG

Haven met trailerhelling aan het heegermeer Friesland

Camping met jachthaven

Camping Lan en mar is een kleine nette camping met jachthaven die beschikt over goede voorzieningen. De grote steiger aan de buitenkant biedt plaats voor 1 a 2 grote boten. De diepgang  naar de haven toe is circa 1.20 meter. Er zijn elektra aansluitingen en er is een vaste watertappunt aanwezig. Uiteraard is er ook verlichting op de haven. Verder is er voldoende parkeergelegenheid en is er een mogelijkheid om boten te water te laten via de trailerhelling of jollenhelling. .

Ligplaatsen

De meeste boxen zijn voor boten t/m 7 mtr en er zijn enkele boxen t/m 8 meter. Deze zijn voorzien van een soort vinger stijger. Een paar boxen zijn groter en geschikt voor lengtes van 9-10 meter. Er zijn enkele vaste ligplaatsen.

Jachthaven voorzieningen

Het camping toiletgebouw heeft luxe sanitair met toiletten, wastafels en douches, maar ook de wasserette. Het gebouw is ook in voor- en naseizoen behaaglijk warm door de vloerverwarming. Anders dan op een reguliere jachthaven in Friesland hebben kinderen hier veel vermaak door de voorzieningen die er zijn op de camping. U heeft met een voucher ook wifi op de haven.

Ligging

De haven ligt aan een zeer ruim opgezette en moderne gezellige camping met jachthaven  Door de centrale ligging in zuid west Friesland heeft u een uitgebreide keuze aan vaarroutes. Ook leent het uitgestrekte recreatiegebied zich uitstekend voor het maken van dagtochten. U vindt binnen afzienbare tijd de plaatsen Sneek, Sloten en Workum. Ook een route via Balk door de Gaasterlands bossen is prachtig.

Stalling boot

Open boten kunnen door ons getakeld worden tot .. ton. Deze boten kunnen op een eigen trailer binnen of buiten gestald worden voor een aantrekkelijk tarief. Op het terrein is ook een afspuitplaats zodat de boten schoon de berging in gaan

Bootverhuur

Door de ideale ligging aan het Heegermeer s het genieten op het water, ook voor gasten diegeen boot hebben kunt u bij ons terecht voor de huur van een zeilbootje, sloep, of motorvalk. Ook supboarden is mogelijk op camping Lan en mar. Voor informatie hierover kunt u terecht bij  ...

Camping met haven in het kort:

 • De kleinschalig haven is voorzien van verlichting, walstroom, trailerhelling en drinkwater.
 • Vanuit de haven vaart u direct het meer op.
 • Een beschutte buitensteiger en optuigsteiger geven boten de ruimte eerst tijdelijk aan en af te meren.
 • Ook op de haven heeft u draadloos internet en natuurlijk een prachtig uitzicht .
 • De haven heeft boxen voor boten tot maximaal 8 meter. Boten van grotere afmetingen kunnen voor een paar nachten bij ons terecht aan een grote steiger of in een dubbele box.

 


Laatste Nieuws:
IMG_4910.JPG
Hemelvaartsweekend deal
Als lastminute actie kunt u met de vermelding...

logo.png
Kom naar de open boerderijdag !

Open Boerderijdag op camping Lân en...


Arrangementen / Acties:
feestje geven (Small).jpg
Familiedag
Voor een gelaagde familiedag in een mooie...

labordes.JPG
Schilderworkshop
Altijd al eens een koe of een ander dier willen...

bedrijfsuitje (Medium).JPG
Rondleiding en zeilen
Op excursie met de boer, lunch en een paar...

Beoordeling: