Nederlands Duits
Reserveren
  • 01 Watersportcamping aan het Heegermeer.jpg
  • 02 Ligplaatsen in haven aan de camping .jpg
  • 03 Camping met het Friesland gevoel.jpg
  • 04 Camping met draadloos internet overal.jpg
  • 05 Eigen haven direct aan het Heegermeer.jpg
  • 06 Boerderij met melkvee en kalfjes.jpg
  • maxresdefault.jpg

Kleine watersportcamping in het friese Heeg

De smaak van Friesland ...

Lân en mar zijn de friese woorden voor land en meer.

Daarmee is ook alles gezegd want onze kleine camping, verscholen achter de bedrijfsgebouwen ligt niet centraal in het zuidwesten van Friesland. En dat niet alleen het ligt ook temidden van de weilanden en direct aan het grootste binnenmeer van Europa ! Een geweldige uitvalbasis dus voor alles wat je onderneemt op de camping zelf en voor als je erop uit gaat. De smaak van Friesland ervaart u hier volop in uw vakantie !

De kampeerplaatsen zijn ruim, royaal en zonnig

De 40 passanten-kampeerplaatsen op Camping Lân en mar in Heeg zijn ruim en overzichtelijk. De camping wordt hierdoor niet snel als een overvolle drukke camping ervaren.

Elke kampeerplaats beschikt over 8-10 ampère stroom en een eigen water-tappunt. De kampeervelden zijn divers te noemen en er zijn zowel veel zonnige plaatsen maar ook half-schaduw plaatsen. De hoge beplanting zorgt voor veel luwte op het terrein. De parkeerplaats is dicht bij het kampeerveld en je auto staat hier lekker in de schaduw. Campers zijn bij ons ook welkom. Klik hier voor de plattegrond.

Camping met gratis wifi

Op de camping is wifi voor 4 apparaten gratis (1 voucher). Overal kun je met je telefoon, laptop of tablet inloggen op ons wifi-netwerk om uw e-mail te checken, de weersvoorspellingen te bekijken of te kijken wat er te doen is in de omgeving.

U hoeft zich niet te vervelen...

Ondanks dat we een kleinschalig bedrijf zijn, hebben we veel te bieden. Wat is er eigenlijk niet ? Bekijk hier de faciliteiten en ontdek dat alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie of weekendje/dagje weg hier allemaal aan boord is ! Je hoeft niet meer verder te zoeken maar kom hier de smaak van Friesland proeven en beleven !

Leeftijd speelt hier geen rol ...

Camping Lân en mar is een echte familiecamping leuk voor jong en oud !. Zo is er de watersport, de haven, de boerderij, de slecht-weer voorziening en het gezellige dorp Heeg op loopafstand. Voor wie meer comfort wil kan een chalet huren en groepen zoals families, verenigingen of collega's kunnen een groepstent huren in het voor en naseizoen. Ook zijn er diverse arrangementen


Kamperen

Bekijk ons camping filmpje

Laatste Nieuws:
IMG_4910.JPG
Hemelvaartsweekend deal
Als lastminute actie kunt u met de vermelding...

logo.png
Kom naar de open boerderijdag !

Open Boerderijdag op camping Lân en...


Arrangementen / Acties:
feestje geven (Small).jpg
Familiedag
Voor een gelaagde familiedag in een mooie...

labordes.JPG
Schilderworkshop
Altijd al eens een koe of een ander dier willen...

bedrijfsuitje (Medium).JPG
Rondleiding en zeilen
Op excursie met de boer, lunch en een paar...

Beoordeling: