Nederlands Duits
Reserveren
  • header.jpg
  • maxresdefault.jpg
  • fotolanmar2.JPG
  • spotimg-3-8161-1024x768.jpg
  • 4Camping Lan en Mar betekent land en meer.JPG
  • 20150803_172054.jpg
  • 2Bootverhuur bij de camping polyvalk en motorboot.JPG
  • 1Watersportcamping in Friesland.JPG

Zeilboot of motorboot huren in Friesland

Boot huren in Friesland

Vanaf de camping Lân en mar bent u zo op een van de grootste friese meren. Je kunt verschillende boten huren. Deze kun je los of bij je kampeerplaats huren en je hebt een echte watersportvakantie. Maak mooie routes over de Friese wateren zoals het het Sneekermeer, de Fluessen, Heegermeer en Slotermeer.

Individueel of met een groep een zeilboot huren

Je kan individueel of met een groep boten huren. Zit je ergens anders in het Friese merengebied? Wij kunnen je boot gewoon brengen als het in de buurt is. Je kan er ook bij kamperen, en zelfs een groepstent bij huren. Wij kunnen ook zeillessen verzorgen voor als je nog niet vertrouwd met met je gehuurde zeilboot.

polyvalk-huren.JPG

Polyvalk huren

De polyvalk is   speciaal voor de verhuur ontwikkeld: geschikt voor het Friese water, met een ruime kuip en voldoende bergruimte. En een makkelijke zeiler: een stabiele en sportieve boot die snel te reven is. Twee van onze valken hebben een maststrijksysteem zodat de mast gemakkelijk en zonder kracht gestreken kan worden. Kom je polyvalk huren bij camping Lân en mar, de ideale uitvalsbasis voor je zeilvakantie met een polyvalk in Friesland. Lân en mar is centraal gelegen in het Friese merengebied: Tussen Workum en Sneek en vlakbij het Sneekermeer en de Langweerder Wielen. Maar je start altijd direct op het Heegermeer vanaf onze camping.  
Meer

haven motorboot te huur 10pk.JPG

Verhuur motorvalk

Deze polyester motorvalk heeft een 10 pk buitenboord Yamaha motor. Dit is een zeer stabiele boot die geen moeite heeft met lage bruggen en door de geringe diepgang kunnen alle mooie plekjes in Friesland bezocht worden. De toerboot heeft plaats voor ca. 7 volwassenen. Een robuuste, stoere boot met stuurwiel. Voor kinderen is er genoeg ruimte om zich rond te bewegen en de boot kan ook voor een dagdeel gehuurd worden. Vanaf onze camping ben je zo op een van de grootste Friese meren. Wij hebben verschillende boten in de verhuur. Deze kun je los of bij je kampeerplaats huren en je hebt een echte watersportvakantie. Maak mooie routes over de Friese wateren zoals het het Sneekermeer, de Fluessen, Heegermeer en Slotermeer. Je kan individueel of met een groep boten huren. Zit je ergens anders in het Friese merengebied? Wij kunnen je boot gewoon brengen als het in de buurt is. Je kan er ook bij kamperen, en zelfs een groepstent bij huren. Plaats Heeg , Friesland Specificaties Geschikt voor 7 personen 10 PK Yamaha motor Geen moeite met lage bruggen en hoge golven Stuurwiel      

sloep te huur aan camping.jpg

Verhuur Sloep

Mooie stoere diesel sloep compleet met zonnedek en zwemtrap en kap voor 8-10 personen.
Meer

optimist huren.JPG

Verhuur optimist

2 Optimisten met vrolijk gekleurde zeiltjes, als leuke aanvulling voor kleine kinderen. Ook vader kan het even voordoen natuurlijk...  

Hebben wij niet de boot die je zoekt ? Wij weten waar je ze kunt huren en ze kunnen vaak bij de camping gebracht worden.