Nederlands Duits
Reserveren
  • header.jpg
  • maxresdefault.jpg
  • fotolanmar2.JPG
  • spotimg-3-8161-1024x768.jpg
  • 4Camping Lan en Mar betekent land en meer.JPG
  • 20150803_172054.jpg
  • 2Bootverhuur bij de camping polyvalk en motorboot.JPG
  • 1Watersportcamping in Friesland.JPG

Leukste kleine watersportcamping in Friesland-camping Lanenmar

Camping aan het water

Leukste kleine watersportcamping in Friesland !

Camping Lan en Mar is een échte camping aan het water. Met de ligging temidden van het friese landschap en direct aan een groot meer (Heegermeer) is het voor de waterliefhebber een echt paradijsje op aarde. Mooi weer nodigt u uit om op het zonnegras te gaan liggen en er een groot gedeelte van de dag door te brengen. Wordt het u te warm onder de voeten, dan neemt u een duik in het water om af te koelen. Zomaar een heerlijke invulling van uw vakantiedag op onze camping aan het water!

Boot huren

Ook voor de actieve waterliefhebber zijn er vele mogelijkheden. Met een zeilboot of motorboot een dag erop uit om het Friese landschap vanaf het water te verkennen, met uw kano peddelen door de sloten en vaarten of genieten op een surfplank: het kan allemaal bij onze camping aan het water. Er zijn diverse boten te huur, u kunt kiezen uit een luxe motorsloep, de bekende Valk zeilboten en motorvalk. Er route opties zijn eindeloos !

Afkoelen op een warme zomerdag en daarna lekker luieren in de zon aan de waterkant is natuurlijk ook een optie. Want de combinatie camping en haven maakt dit mogelijk.

Zwemmen, vissen, surfen en waterskieen

Maar ook voor visliefhebbers is er een plaatsje ! Bijtgrage vissen en genoeg plaatsen waar u met uw boot zich in alle rust kunt concentreren op uw dobber. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de avontuurlijke mogelijkheden van onze camping , namelijk windsurfen en waterskiën. Direct aan de andere kant van het meer is een waterski-zone ! Vanaf de camping is er een royale zwemtrap zodat u zo het water in kunt lopen. 500mtr. verderop is er in het dorp Heeg een klein strand met speeltoestel, voor als op in het zand wilt liggen.

Uw eigen boot mee

De combinatie van onze camping aan het water met de jachthaven biedt u de mogelijkheid uw eigen boot mee te nemen en deze aan te leggen in de jachthaven. Hier is een boothelling en een fraaie steiger, maar stalling op de trailer kan natuurlijk ook.


x