Nederlands Duits
Reserveren
  • header.jpg
  • maxresdefault.jpg
  • fotolanmar2.JPG
  • spotimg-3-8161-1024x768.jpg
  • 4Camping Lan en Mar betekent land en meer.JPG
  • 20150803_172054.jpg
  • 2Bootverhuur bij de camping polyvalk en motorboot.JPG
  • 1Watersportcamping in Friesland.JPG

Kamperen en beleven ...

Genieten op onze watersport/boerderij camping !

Camping Lan en mar in Heeg is een gezellige, nette kleinschalige familiecamping

Hier kun je met het hele gezin genieten. De kampeerplekken op familiecamping Lân en mar in Friesland zijn extra ruim opgezet. Zo heb je veel privacy en ruimte voor alles wat je meeneemt.

Lân en mar biedt je een heerlijk buitenleven in de weidse friese natuur met veel mogelijkheden en comfort binnen handbereik. Dankzij de vele faciliteiten en een uitdagende omgeving hoef je je nooit te vervelen. De familiecamping beschikt over twee speeltuintjes verspreid over het terrein. Het schone en luxe sanitair is nooit ver weg en biedt bovendien  aanvullend comfort, zoals de gezinsruimte en prive wastafels. Dit maakt Lân en mar de ideale familiecamping in Friesland om je vakantie door te brengen! Wij vinden gastvrijheid heel belangrijk. Wij vinden het dan ook een uitdaging om je een zo plezierig mogelijk verblijf te bezorgen. Hier gaan wij best wel ver in .....

Wij houden rekening met uw kampeerwensen

Op onze camping kunt u in het voor en naseizoen zelf uw kampeerplaats uitzoeken. Wel zo prettig . De speelplaatsjes zijn dicht bij kampeerplaatsen. Er is per plaats elektra, water en een goede dranaige. De mensen die van het water en de rust houden,kunnen wat meer achterin staan dicht bij het water. Omgeven door de mooiste weilanden en vergezichten geniet u hier ongestoord van alle rust. Houdt u van gemak en comfort, huur dan een comfortabele chalet op Camping Lan en mar in Friesland.

Een belevenis voor jong en oud

Er is voor zowel jong als oud meer dan genoeg te beleven op Camping Lan en mar. In het hoogseizoen wordt er vaak een keer per week een activiteit  georganiseerd. Er wordt ook wel eens een  rondleiding door de boer gegeven. Voor kinderen is er een tik of bal spel. Kinderen vermaken zich verder in de slechtweerruimte of in de jongveestal op het hooi bij de kleine poesjes. Natuurlijk vermaken kinderen zich ook nog op of aan het water en is voor de oudere jeugd het dorp Heeg heel interessant.

Dit alles zorgt ervoor dat de vakantie van uw kinderen onvergetelijk wordt! Daarnaast dragen ook de faciliteiten van de camping bij aan een fijne en onbezorgde tijd. Zo is er een wasserette, een prachtige ruime gezinsruimte, een leuk strandje in Heeg en een mobiele bakker en pizzeria op de camping in het hoogseizoen. Dan is daar nog de boerderij , de wifi en de bootverhuur. Mocht u er nog aan toe komen om van de prachtige omgeving te genieten dan zijn er een legio mogelijkheden ...

 


Beleven

Laatste Nieuws:
IMG_4910.JPG
Hemelvaartsweekend deal
Als lastminute actie kunt u met de vermelding...

logo.png
Kom naar de open boerderijdag !

Open Boerderijdag op camping Lân en...


Arrangementen / Acties:
feestje geven (Small).jpg
Familiedag
Voor een gelaagde familiedag in een mooie...

labordes.JPG
Schilderworkshop
Altijd al eens een koe of een ander dier willen...

bedrijfsuitje (Medium).JPG
Rondleiding en zeilen
Op excursie met de boer, lunch en een paar...

Beoordeling: