Nederlands Duits
Reserveren
 • header.jpg
 • maxresdefault.jpg
 • fotolanmar2.JPG
 • spotimg-3-8161-1024x768.jpg
 • 4Camping Lan en Mar betekent land en meer.JPG
 • 20150803_172054.jpg
 • 2Bootverhuur bij de camping polyvalk en motorboot.JPG
 • 1Watersportcamping in Friesland.JPG

Ruimte voor ontmoeting

Faciliteiten voor groepen

Bent u verantwoordelijk voor het jaarlijkse schoolkamp, verenigingsuitje of familieweekend ? Camping Lân en mar heeft hier verschillende mogelijkheden hiervoor.

Groepskamperen
Ons kampeerterrein heeft open en diepe plaatsen waardoor het gemakkelijk is om als groep bij elkaar te staan. Er is ook een apart veld voor kamperen met een kleine groep. Houdt u van iets meer luxe en comfort?  Kom dan groepskamperen in één van onze comfortabele huisjes. Zo hebben wij 4-persoons chalets en 6 persoons lodges.

Groepstent
Camping Lân en mar verhuurd ook een nette scoutingtent van 8 x 10 meter in het voor of na-seizoen.
Bij deze tent krijgt u : biertafelsets, looplamp en een los grondzeil. Ook kunt u twee gaspitten met grote pannen huren. De tent heeft slaap ruimte voor 16 personen. U kunt ook in uw eigen tent of caravan vlakbij de tent overnachten.

Groepsruimte 'it Utsicht"
Capaciteit: 10 - 40 personen.
Vanaf 2017 kunt u gebruik maken van deze splinternieuwe groepsruimte met zicht op onze koeien in de stal en buiten het Heegermeer. Deze groepsruimte een ideale gezamenlijke ontmoetingsplek. De ruimte kan bijvoorbeeld gebruikt worden om ’s ochtens de dag te openen, te ontbijten, lunchen en dineren en om tussendoor activiteiten in te organiseren. Natuurlijk is de groepsruimte ook uitermate geschikt om ’s avonds gezellig een drankje te nuttigen en misschien wel om de Bonte Avond te organiseren!

De ruimte leent zich ook uitstekend voor vergaderingen. Met uitzicht op de koeien krijgt het vergaderen een net wat andere beleving dan bij een doorsnee vergadering ''tussen vier muren''. Om de zakelijke bijeenkomst helemaal af te maken, is het mogelijk om deze te combineren met lunch en diverse (team-building)activiteiten zoals zeilen en polsstokspringen.

Met "it utsicht"  hebben wij een ruimte  waar we workshops, vergaderingen, proeverijen en kleine (kinder) feestjes kunnen houden. In het hoogseizoen zal deze ruimte gebruikt worden voor campinggasten om even in te lopen voor een bakje thee/koffie met een lekkernij. In de groepsruimte is een volledig ingerichte keuken met vijf pits-kookstel, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasmachine, frietpan, groot koffiezetapparaat en een waterkoker.

Recreatie ruimte "t Roefke"
t'Roefke is een ruimte, beschikbaar voor camping gasten en is altijd open. De ruimte kan ook gehuurd worden, er is zitplaats voor ca. 50 personen. Het is o.a. geschikt voor een (bbq) feest.   In het hoogseizoen heeft het vooral een recreatie functie met zithoek en tafel/voetbal tafel.

Voor uw groep kunt u gebruik maken van de Coop service. De plaatselijke supermarkt brengt uw boodschappen op de camping. De slager uit het dorp kan ook uw gas BBQ brengen en halen.

In combinatie met activiteiten

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw activiteiten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

 • Het huren van onze polyvalken en sloep direct vanaf de camping
 • Uw bbq of lunch combineren met een rondleiding op de boerderij
 • Het huren van een zeilpraam of skutsje vanaf de camping.
 • Lekker kanovaren op de poelen
 • Gebruik van onze polsstokken of boerengolfspel
 • Een workshop koe/landschap schilderen in het weiland
 • Sup of zeil-les of waterskien vanaf de camping.

 


Laatste Nieuws:
blokhuis.jpg
Lastminute deal
Het weer ziet er goed uit ! Zin om er nog even...

jambe2.jpg
djembéworkshop 3 augustus
Donderdag 3 augustus van 20.00 tot 21.00 uur...

Arrangementen / Acties:
feestje geven (Small).jpg
Familiedag
Voor een gelaagde familiedag in een mooie...

labordes.JPG
Schilderworkshop
Altijd al eens een koe of een ander dier willen...

bedrijfsuitje (Medium).JPG
Rondleiding en zeilen
Op excursie met de boer, lunch en een paar...

Beoordeling: